Skip to content

Hybride accu vervangen Volkswagen Passat GTE

Hybride accu vervangen Volkswagen Passat GTE

Als eigenaar van een Volkswagen Passat GTE kan het voorkomen dat je problemen ervaart met de hybride accu. Gelukkig kun je altijd terecht bij de Hybride accu specialist voor het vervangen van de accu. Wij bieden zowel nieuwe als refurbished accu’s aan en werken daarbij met professionele software.

Onze refurbished accu’s zijn een voordelige oplossing en kosten €2500. Hiervoor vervangen wij het accupakket met een gereviseerde variant en geven wij zes maanden garantie. Onze specialisten werken hierbij met professionele software om de kwaliteit van de refurbished accu’s te waarborgen.

Wil je liever een nieuw accupakket voor jouw Volkswagen Passat GTE? Dan kun je bij ons een offerte aanvragen voor de prijs en garantie van een nieuw accupakket. Deze optie biedt een garantie van twee jaar en de zekerheid van een volledig nieuw accupakket.

Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw situatie en voeren vervolgens de installatie vakkundig uit. Zo ben je verzekerd van een goed werkend accupakket en kun je weer zorgeloos genieten van je Volkswagen Passat GTE. Twijfel niet en schakel de hulp in van de Hybride accu specialist voor het vervangen van de hybride accu van jouw Volkswagen Passat GTE.

Volkswagen Passat GTE
Panamera

Porsche panamera hybride

Volkswagen Touareg hybrid

Volkswagen Touareg hybrid

Porsche Cayenne hybride

Porsche Cayenne hybride

Audi a3

Hybride accu vervangen Audi A3 E-tron (Foutcodes: P0AA6/P0AA600 en P0E74/P0E7400)

Volkswagen Passat GTE

Hybride accu vervangen Volkswagen Passat GTE

Volkswagen golf GTE

Hybride Accu Vervangen Volkswagen Golf GTE (Foutcodes: P0AA6/P0AA600 en P0E74/P0E7400)