Skip to content

Hybride Accu vervangen

Hybride accu vervangen door de Hybride Accu Specialist

Ervaar je de laatste tijd wel regelmatig problemen met jouw hybride accu? Of is de accu gewoon erg oud en is je auto wel eens toe aan een nieuwe? Denk er dan eens over na om de hulp in te schakelen van de Hybride Accu Specialist. Wij kunnen de hybride accu van jouw auto voor je vervangen met een nieuw of refurbished hybride accupakket. Wij gebruiken altijd professionele software.

Hybride Accu vervangen

Dé expert in hybride accu’s vervangen in zowel Nederland als België

Ons bedrijf specialiseert zich in ToyotaHonda, Lexus, Peugeot en Citroën.

De analyse

Wij gebruiken professionele software om een analyse te maken van jouw huidige hybride accu. Op deze manier krijgen wij een beter inzicht op hoe de accu functioneert en we bekijken meteen elke module om zo te zien waar het mis gaat in jouw hybride accu.

Het herstelproces

Ons team van specialisten zal alle kapotte modules in jouw hybride accu vervangen door gereviseerde modules. Ook zullen wij zorgen dat alle verbindingen tussen de verschillende modules vrij van corrosie zijn.

De refurbished procedure

Tijdens de ‘refurbished procedure’ doet ons team metingen bij de modules van jouw hybride accu om zo erachter te komen of er ook modules zijn die niet meer optimaal functioneren, zodat we deze ook kunnen vervangen. Dankzij een professionele software zorgen wij dat de hybride accu opnieuw 80% van de originele capaciteit kan bereiken.

De accu van jouw Toyota Yaris vervangen:

Het proces van het refurbishen van een hybride accu neemt ontzettend veel tijd in beslag en daarom plaatsen wij al direct een refurbished hybride accu in jouw wagen. De oude, defecte accu halen we weg uit je auto en vervolgens hergebruiken wij hier zoveel mogelijk componenten van. Uiteindelijk zullen wij ervoor zorgen dat alle onderdelen op de correcte manier worden afgevoerd.

Individuele module capaciteitstest

VOOR:

Na het vervangen van de kapotte modules in jouw hybride accu controleert ons team de andere modules op de capaciteit ervan. In de afbeelding hieronder kun je zien dat er meerdere modules met een slechte capaciteit in de hybride accu zitten die binnenkort ook kapot zullen gaan.

 

NA:

Na de test wisselen wij de modules met een slechtere capaciteit om met modules die wel nog goed werken. Zo zal de refurbished hybride accu langer kunnen meegaan dan wanneer wij alleen de kapotte module van de hybride accu vervangen.

Waarom voor de Hybride Accu Specialist kiezen?

Er komen verschillende voordelen bij kijken wanneer je jouw hybride accu door ons laat vervangen. Daarom hebben wij alle voordelen van het werken met ons bedrijf ‘de Hybride Accu Specialist’ in een korte, overzichtelijke video gezet.

Over de Hybride Accu Specialist

Mijn naam is Tommy van Hooydonk en ik ben de eigenaar van Hybride Accu Specialist. Voordat ik met dit bedrijf begon, ben ik 13 jaar lang werkzaam geweest bij een dealer in Toyota’s. In mijn tijd daar heb ik vaak gewerkt met hybride auto’s van merken zoals Toyota en Lexus. In 2016 ben ik mij gaan specialiseren in hybride accu’s en het vervangen hiervan, waardoor ik nu voor elk probleem bij een hybride accu de juiste oplossing weet.

Panamera

Porsche panamera hybride

Volkswagen Touareg hybrid

Volkswagen Touareg hybrid

Porsche Cayenne hybride

Porsche Cayenne hybride

Audi a3

Hybride accu vervangen Audi A3 E-tron (Foutcodes: P0AA6/P0AA600 en P0E74/P0E7400)

Volkswagen Passat GTE

Hybride accu vervangen Volkswagen Passat GTE

Volkswagen golf GTE

Hybride Accu Vervangen Volkswagen Golf GTE (Foutcodes: P0AA6/P0AA600 en P0E74/P0E7400)

Fijn bedrijf! goede en snelle service.
Steven Verhoeckx
Top. Snel. Eerlijke prijs. Professioneel
CAKIRgoogle Google
Een man van het woord, staat klaar voor de klant. Hoge kwaliteit dienstverlening. Van mijn kant enorm dank
aziz Adahchour
Telefonisch contact gehad probleem voor gelegd. De beste man vertelde mij gelijk dat ik het zelf kon doen en dat er niks mis was met de accu. Dit gedaan nooit meer problemen gehad! Ze zijn beter als de dealer van Volkswagen zelf! Super bedankt nog, heeft duizenden euro’s bespaard de gouden tip van jullie!👍🏻
Edwin Turkesteen
Super snelle en bekwame vakman. Binnen korte tijd een afspraak te regelen.Binnen een uur reed ik weer weg!
Hennie Aarhelge
Fachowcy od napraw samochodów hybrydowych i elektrycznych. Polecam.
Marcin Ługowski
Goed bedrijf, kennis van zaken en is de beste manier om een hybride accu te vervangen. Kon binnen een week een afspraak maken en de auto was snel klaar. Ik kom zeker terug.
Lars van Driel (wasabbijoebobby)
Een heel goed betrouwbaar adres voor problemen met je accu. Ik had een hybride storing met mijn Golf GTE, wat een onbetaalbare reparatie bij de dealer zou worden. Tommy hanteert eerlijke prijzen, reageert snel en is zeer prettig in de communicatie!
Erik
Vandaag mijn hybride accu van mijn prius hier laten vervangen. Prima service en snel gewerkt.Ook een eerlijke prijs.Top gedaan Tommie
Ronald Hordijk
Uitstekende service, volledige uitleg, vriendelijk gedrag, hoge vaardigheid, redelijke prijs en zeer professioneel werk, als je een probleem hebt met het hybride systeem, is dit de beste reparatiewerkplaats.👍👍👍Vriendelijk voor de klant, kundig, eerlijk, uitstekende, snelle en accurate probleemoplosser en.......... als je ergens anders heen gaat voor het hybride accu probleem, heb je de grootste fout gemaakt.Tommy, je bent de beste👍👍👍
Ramin B
Ik kreeg van mijn automonteur te horen dat mijn accupakket van mijn Toyota Prius slecht was. Dus ik contact opgenomen met "hybride accu specialist.". Toen ik daar aankwam bleek dat mijn accupakket helemaal niet zo slecht was. Tommie heeft hem getest en eigenlijk is hij niet slecht. Dus Tommie is zo eerlijk geweest. Dit heeft mij 700 euro bespaard. Dit is een jong bedrijf met een eerlijke eigenaar. Super betrouwbaar. Dank je wel
John Leenders
Een echte vakman! Fijne en eerlijke communicatie. Aanrader!
jdanckaert
Batterij van Golf GTE hier laten vervangen. Zeer tevreden over snelheid en prijs van de reparatie! Tommy houdt je goed op de hoogte en verplaatst zich in de klant. Ik hoop natuurlijk dat ik geen gebruik meer hoef te maken van zijn diensten, maar mocht het nodig zijn, is hij de eerste waar ik m’n auto breng.
Thijs Wanders
Zeer tevreden over dit bedrijf. Communicatie verloopt vlot, reparatie vakkundig en snel uitgevoerd en super service geleverd. Betrouwbaar op alle punten.
Wilbert Van Bakel
Fantastisch bedrijf en vriendelijke en zeer kundige eigenaar. HV Accu voor Audi A3 etron gerepareerd voor prima prijs. Stuk beter dan de offerte van de Audi dealer van € 11.600!!!
Sige Vinken
J ai rencontré tommy une personne très sympathique et très PROFESSIONNEL qui connait sont travail parfaitement !ne regrette pas de mettre déplacer de lille pour un remplacement bloc batterie !👍👍
chaloeunphan miguel
Helemaal top
Hilmar Duinkerken
Great contact and very quick repair. Lexus gs450h
Michał Gonera
super goed geholpen, vriendelijke man en uitstekende service! Goed bereikbaar en goede communicatie.
Andrew van der Hoeven
Tommy is a friendly person with a lot of experience with reasonable price, very recommended service
Mohamad Hannan
Heb fijn contact gehad met Tommy , en zeker is dat bij problemen met je auto-accu je bij hem aan het goede adres bent !!. Top bedrijf .
Bert Hollander
Onlangs heeft de accu het begeven van onze Toyota Prius (2). Na een zoektocht op internet bij Tommy uitgekomen. Mede door het fijn gesprek en de reviews op het internet, gekozen om de vervanging door hem te laten uitvoeren. Afspraak was op een korte termijn gemaakt.De accu is, op locatie, binnen een half uur vervangen. Geen meldingen of storingen meer aanwezig.
Vijay R.
Gisteren IMA problemen opgelopen van mijn Honda Civic. Door te zoeken op internet kwam ik uit bij de hybrideaccuspecialist en heb via whatsapp contact opgenomen met hen. Ook op zondag werd tot in de puntjes goed geadviseerd door Tommy. Tommy nam dan ook de tijd om goed uit te leggen wat er precies kon zijn. Hij adviseerde me dan ook om eerst mijn voertuig uit te laten lezen voordat ik naar hem toe kwam om zo preventief in te kunnen schatten of het zin heeft. Door dit advies heb zijn fysieke service niet nodig gehad en kan ik alleen maar zeggen dat zijn informatieve service een 10/10 is (kwaliteit boven kwantiteit). Mocht ik hen alsnog nodig hebben weet ik waar ik naar toe zal gaan.
Robbert Amstel van
Echt een top bedrijf mijn auto is weer zo goed als nieuw deze man die mij heeft geholpen heeft meer moeite gedaan voor me dan een dealer zou doen ik ben er erg blij mee. Ook heel erg flexibel en veel moeite heeft hij erin gestoken ik was mijn auto maar 3 dagen kwijt en heel erg fijn contact gehad ik zou dit bedrijf voor iedereen aanraden als je problemen hebt met je elektrische auto.
Jarreld
Polecam tego Pana , fajnie szybko zamontowane .Polecam 😉 teraz tylko zobaczyć jak długo pochodzi ale jest gwarancją 🙂 Wszystko Profesjonalnie Pozdrawiam
Kamil henkiel
Hybride accu voor m'n DS5hybr. vervangen. De originele accu laadde niet meer volledig op en waarschijnlijk een relais stuk. Met de refurbished accu werkt alles weer zoals het hoort! De accu laadt veel sneller op, en ook " volledig " tot het laatste blokje op de indicator! De auto rijdt nu ook meer hybride dan voordien! En wat ook lovenswaardig is: na het testen v/d oude accu, werd ik opgebeld om het probleem eraan te melden... op deze manier kan ik aan m'n garage-hersteller een belangrijk onderhoud uit te voeren a/d koeling v/d accu! Super van Hybr.accu specialist!
Walter De Kunst
Gisteren gebeld, vandaag netjes en vriendelijk op locatie de refurbished hybride batterij geïnstalleerd. We zijn heel blij met deze dienst!
Jorge Merino
Ontzettend snel geholpen voor de beste prijs online. Voor de deur service voor een kleine meerprijs. Zeker een aanrader!
Erik van der Bijl
Snelle goede service! En ook niet zo duur als bij garages.
Anthony Leung
I came from Brussels for to repair the battery of my Toyota Auris. I'm really very happy because the battery is working perfectly now.Thank you very much for this very good job and not expensive.
S. Simon
Service parfait. Garantie qualité ++++Tommy est très professionnel, un accueil rapide et efficace. Il se souci de l’urgence de la situation et trouve la meilleure solution pour votre voiture hybride.Merci encore.
maitre chifou
Dhr. van Hooydonk heeft de auto accu weer als nieuw hersteld van onze Toyota. Werkwijze was betrouwbaar, deskundig, betrokken en betaalbaar. Stevige en warme aanrader. Auto weer netjes terug na de beurt en hij rijdt als een zonnetje.
Pim Jansen