Skip to content

Hybride Accu Vervangen Volkswagen Golf GTE

Hybride Accu Vervangen Volkswagen Golf GTE

Als eigenaar van een Volkswagen Golf GTE kan het voorkomen dat je problemen ervaart met het accupakket. Gelukkig kun je altijd terecht bij de Hybride accu specialist. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van accupakketten voor hybride voertuigen en bieden daarbij twee opties: een nieuw accupakket of een refurbished accupakket.

Een refurbished accupakket is een voordelige oplossing. Voor slechts €2000 vervangen wij het accupakket met een gereviseerde variant en geven wij daarbij zes maanden garantie. Onze specialisten werken hierbij met professionele software om de kwaliteit van de refurbished accu’s te waarborgen.

Wil je liever een nieuw accupakket voor jouw Volkswagen Golf GTE? Dan kun je bij ons een offerte aanvragen voor de prijs en garantie van een nieuw accupakket. Deze optie biedt een garantie van twee jaar en de zekerheid van een volledig nieuw accupakket.

Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw situatie en voeren vervolgens de installatie vakkundig uit. Zo ben je verzekerd van een goed werkend accupakket en kun je weer zorgeloos genieten van je Volkswagen Golf GTE. Twijfel niet en neem vandaag nog contact op met de Hybride accu specialist.

Panamera

Porsche panamera hybride

Volkswagen Touareg hybrid

Volkswagen Touareg hybrid

Porsche Cayenne hybride

Porsche Cayenne hybride

Audi a3

Hybride accu vervangen Audi A3 E-tron

Volkswagen Passat GTE

Hybride accu vervangen Volkswagen Passat GTE

Volkswagen golf GTE

Hybride Accu Vervangen Volkswagen Golf GTE

VAKANTIE
PERIODE

Wij zijn gesloten i.v.m. vakantie tot en met 25/09/2023.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@hybrideaccuspecialist.nl.