Skip to content

Hybride accu vervangen Audi A3 E-tron

Hybride accu vervangen Audi A3 E-tron

Als eigenaar van een Audi A3 E-tron kan het voorkomen dat je problemen ervaart met de hybride accu. Gelukkig kun je altijd terecht bij de Hybride Accu Specialist voor het vervangen van de accu. Wij bieden zowel nieuwe als refurbished accu’s aan en werken daarbij met professionele software.

Onze refurbished accu’s zijn een voordelige oplossing en kosten €2000. Hiervoor vervangen wij het accupakket met een gereviseerde variant en geven wij zes maanden garantie. Onze specialisten werken hierbij met professionele software om de kwaliteit van de refurbished accu’s te waarborgen.

Wil je liever een nieuw accupakket voor jouw Audi A3 E-tron? Dan kun je bij ons een offerte aanvragen voor de prijs en garantie van een nieuw accupakket. Deze optie biedt een garantie van twee jaar en de zekerheid van een volledig nieuw accupakket.

Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw situatie en voeren vervolgens de installatie vakkundig uit. Zo ben je verzekerd van een goed werkend accupakket en kun je weer zorgeloos genieten van je Audi A3 E-tron. Twijfel niet en schakel de hulp in van de Hybride Accu Specialist voor het vervangen van de hybride accu van jouw Audi A3 E-tron.

Audi a3
Panamera

Porsche panamera hybride

Volkswagen Touareg hybrid

Volkswagen Touareg hybrid

Porsche Cayenne hybride

Porsche Cayenne hybride

Audi a3

Hybride accu vervangen Audi A3 E-tron

Volkswagen Passat GTE

Hybride accu vervangen Volkswagen Passat GTE

Volkswagen golf GTE

Hybride Accu Vervangen Volkswagen Golf GTE

VAKANTIE
PERIODE

Wij zijn gesloten i.v.m. vakantie tot en met 25/09/2023.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@hybrideaccuspecialist.nl.